Jason voelt zich een 'vuilniszak' in De Bondgenoten, Fatima: 'Boeit me niet'

Jason voelt zich een 'vuilniszak' in De Bondgenoten, Fatima: 'Boeit me niet'

Jason voelt zich een 'vuilniszak' in <em>De Bondgenoten</em>, Fatima: 'Boeit me niet' In De Bondgenoten is de vriendschap tussen Fatima en Jason flink bekoeld. Fatima heeft ondanks hun afspraak op het laatste moment voor zichzelf en een ander bondje gekozen en daardoor voelt Jason zich een ‘vuilniszak’ die is gedumpt. Maar op sympathie hoeft hij niet te rekenen. “Het boeit mij niet”, reageert Fatima. “Ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Ik ben diep aan het nadenken.” Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine Bekijk deze video » De Bondgenoten: Beau wordt woest als Serena een hap kaas neemt Bekijk deze video » De Bondgenoten: Fatima wil knuffel van Jason na naaistreek Bekijk deze video »
TV :
Friday 16 August om 13:07

In De Bondgenoten is de vriendschap tussen Fatima en Jason flink bekoeld. Fatima heeft ondanks hun afspraak op het laatste moment voor zichzelf en een ander bondje gekozen en daardoor voelt Jason zich een ‘vuilniszak’ die is gedumpt. Maar op sympathie hoeft hij niet te rekenen. “Het boeit mij niet”, reageert Fatima. “Ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Ik ben diep aan het nadenken.”

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's