De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine

De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine

<em>De Bondgenoten</em>: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine In De Bondgenoten breekt een nieuwe cyclus aan, nadat Chelsea er met een ton vandoor ging. Er komen drie nieuwe kandidaten de loods binnen voor het spel, met als doel om de geldprijs in de wacht te slepen. Deze keer voegen Britt, Albert en Celine zich bij de groep. Een van hen ziet Diederik wel zitten en een ander verwacht veel te moeten mediteren. Welke nieuwe bondjes worden de komende tijd gevormd? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Finalist De Bondgenoten Chelsea over haar stemmen: "Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid" Bekijk deze video » Verdrietige Sam in De Bondgenoten over volgende cyclus: "Ik ga dat niet trekken" Bekijk deze video » "Ik wil naar huis"; vertrekt Serena ook uit De Bondgenoten? Bekijk deze video »
TV :
Thursday 15 August om 12:57

In De Bondgenoten breekt een nieuwe cyclus aan, nadat Chelsea er met een ton vandoor ging. Er komen drie nieuwe kandidaten de loods binnen voor het spel, met als doel om de geldprijs in de wacht te slepen. Deze keer voegen Britt, Albert en Celine zich bij de groep. Een van hen ziet Diederik wel zitten en een ander verwacht veel te moeten mediteren. Welke nieuwe bondjes worden de komende tijd gevormd?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's