Verdrietige Sam in De Bondgenoten over volgende cyclus: "Ik ga dat niet trekken"

Verdrietige Sam in De Bondgenoten over volgende cyclus: "Ik ga dat niet trekken"

Verdrietige Sam in <em>De Bondgenoten</em> over volgende cyclus: &quot;Ik ga dat niet trekken&quot; In De Bondgenoten overweegt Sam serieus om haar koffer te pakken en te vertrekken. Ze twijfelt over de volgende cyclus. "Ik ga dat niet trekken" aldus een verdrietige Sam. Het valt Floris wel zwaar, moet hij na het vertrek van Rob nu ook zijn beste maatje missen? Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Sam in De Bondgenoten tegen Serena: "We hebben wel aan jullie spullen gezeten" (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: Diederik is woest op Sam na lekken van geheimen Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rob in tranen bij afscheid van Floris, 'je bent de zoon die ik nooit had' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 13 August om 19:12

In De Bondgenoten overweegt Sam serieus om haar koffer te pakken en te vertrekken. Ze twijfelt over de volgende cyclus. "Ik ga dat niet trekken" aldus een verdrietige Sam. Het valt Floris wel zwaar, moet hij na het vertrek van Rob nu ook zijn beste maatje missen?

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's