De Bondgenoten: Diederik is woest op Sam na lekken van geheimen

De Bondgenoten: Diederik is woest op Sam na lekken van geheimen

<em>De Bondgenoten</em>: Diederik is woest op Sam na lekken van geheimen In De Bondgenoten gaat Diederik behoorlijk uit zijn plaat. Hij is woest op Sam omdat zij geheimen van de Haaien deelt met de rest van de groep. Daar is hij absoluut niet blij mee en dat laat hij duidelijk merken. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Ordinair geschreeuw in De Bondgenoten: 'Waarom ga je door mijn persoonlijke spullen heen!?' Bekijk deze video » Sam in De Bondgenoten tegen Serena: "We hebben wel aan jullie spullen gezeten" (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: kijkers maken gedicht Fatima over verlies broer af, 'drama queen!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 8 August om 15:55

In De Bondgenoten gaat Diederik behoorlijk uit zijn plaat. Hij is woest op Sam omdat zij geheimen van de Haaien deelt met de rest van de groep. Daar is hij absoluut niet blij mee en dat laat hij duidelijk merken.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's