Iris (B&B vol liefde) zet mysterieuze video online: met wie beleefde ze spannende nacht?

Iris (B&B vol liefde) zet mysterieuze video online: met wie beleefde ze spannende nacht?

Iris (<em>B&amp;B vol liefde</em>) zet mysterieuze video online: met wie beleefde ze spannende nacht? Het einde van B&B vol liefde nadert, dus er wordt al volop gespeculeerd. Wie worden officieel een stelletje en wie eindigen zonder nieuwe liefde? Iris uit Griekenland zet een mysterieuze video online waarop te zien is dat ze haar bed verschoont. Ze lijkt een hint te geven dat ze een wilde nacht heeft beleefd, maar met wie is de grote vraag?! Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. WAT!? zijn Malgosia en Peter uit B&B Vol Liefde nu een stel? Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: 'Sorry, maar Mike is echt een watje' Bekijk deze video » Arno wordt wakker naast Niels in B&B vol liefde: 'Daar word ik wel gelukkig van' Bekijk deze video »
TV :
Monday 9 September om 16:18

Het einde van B&B vol liefde nadert, dus er wordt al volop gespeculeerd. Wie worden officieel een stelletje en wie eindigen zonder nieuwe liefde? Iris uit Griekenland zet een mysterieuze video online waarop te zien is dat ze haar bed verschoont. Ze lijkt een hint te geven dat ze een wilde nacht heeft beleefd, maar met wie is de grote vraag?!

Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's