Verdachte die Luca (22) doodstak biedt excuses aan: 'Familie kan er niks mee'

Verdachte die Luca (22) doodstak biedt excuses aan: 'Familie kan er niks mee'

Verdachte die <em>Luca</em> (22) doodstak biedt excuses aan: 'Familie kan er niks mee' In Hart Van Nederland is te zien dat de verdachte die terechtstaat voor het doodsteken van de 22-jarige Luca zijn excuses aanbiedt in de rechtbank. Hij zegt dat hij zich liet leiden door angst. Luca werd 1 juni door meerdere messteken om het leven gebracht, de toedracht is nog niet bekend. De familie is niet onder de indruk en kan niks met de spijtbetuiging, laat advocaat Robert van der Laan weten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Schokkend: Million Dollar Desert-deelnemer Nawras plotseling overleden Bekijk deze video » De Rijles start maandag op NPO 3: bekijk hier de eerste beelden Bekijk deze video » Maandag in Ontvoerd: Kyra ziet kind niet meer na toeslagenaffaire en huiselijk geweld Bekijk deze video »
Misdaad :
Monday 9 September om 15:53

In Hart Van Nederland is te zien dat de verdachte die terechtstaat voor het doodsteken van de 22-jarige Luca zijn excuses aanbiedt in de rechtbank. Hij zegt dat hij zich liet leiden door angst. Luca werd 1 juni door meerdere messteken om het leven gebracht, de toedracht is nog niet bekend. De familie is niet onder de indruk en kan niks met de spijtbetuiging, laat advocaat Robert van der Laan weten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's