Finalist De Bondgenoten Chelsea over haar stemmen: "Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid"

Finalist De Bondgenoten Chelsea over haar stemmen: "Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid"

Finalist <em>De Bondgenoten</em> Chelsea over haar stemmen: &quot;Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid&quot; In De Bondgenoten besloot Chelsea de stemafspraak die zij had gemaakt met Max en Rowena niet na te komen. Hierdoor is zij na de stemming de eerste finalist. Dit valt totaal verkeerd bij Max, Rowena en andere bewoners. Die vinden het 'vies gespeeld'. "Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid" aldus een tevreden Chelsea die na de finale sowieso naar huis gaat. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Max tegen vader Rowena in De Bondgenoten: 'Ik ben blij dat ik met je dochter slaap!' (video) Bekijk deze video » Spanning in De Bondgenoten bij strijd om finaleplek: winnen de Slangen of Vossen? Bekijk deze video » Verdrietige Sam in De Bondgenoten over volgende cyclus: "Ik ga dat niet trekken" Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 13 August om 21:02

In De Bondgenoten besloot Chelsea de stemafspraak die zij had gemaakt met Max en Rowena niet na te komen. Hierdoor is zij na de stemming de eerste finalist. Dit valt totaal verkeerd bij Max, Rowena en andere bewoners. Die vinden het 'vies gespeeld'. "Heb voor het eerst in het spel iemand genaaid" aldus een tevreden Chelsea die na de finale sowieso naar huis gaat.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's