Spanning in De Bondgenoten bij strijd om finaleplek: winnen de Slangen of Vossen?

Spanning in De Bondgenoten bij strijd om finaleplek: winnen de Slangen of Vossen?

Spanning in <em>De Bondgenoten</em> bij strijd om finaleplek: winnen de Slangen of Vossen? De spanning loopt behoorlijk hoog op in De Bondgenoten als de Slangen en de Vossen strijden om een plek in de finale. Beide groepen willen uiteraard dolgraag naar de grote finale om uiteindelijk naar huis te gaan met 100.000 euro op zak. Maar daarvoor moet nog wel een spel worden gespeeld. Welke groep maakt de beste inschatting en schopt het deze cyclus tot de eindstrijd? Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Jarige Jason zingt in De Bondgenoten in z'n eentje: 'Happy Birthday to me' Bekijk deze video » De Bondgenoten: tranen als de Gieren iemand naar huis moeten sturen Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rob in tranen bij afscheid van Floris, 'je bent de zoon die ik nooit had' Bekijk deze video »
Monday 12 August om 11:05

De spanning loopt behoorlijk hoog op in De Bondgenoten als de Slangen en de Vossen strijden om een plek in de finale. Beide groepen willen uiteraard dolgraag naar de grote finale om uiteindelijk naar huis te gaan met 100.000 euro op zak. Maar daarvoor moet nog wel een spel worden gespeeld. Welke groep maakt de beste inschatting en schopt het deze cyclus tot de eindstrijd?

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's