De Bondgenoten: tranen als de Gieren iemand naar huis moeten sturen

De Bondgenoten: tranen als de Gieren iemand naar huis moeten sturen

<em>De Bondgenoten</em>: tranen als de Gieren iemand naar huis moeten sturen In De Bondgenoten is te zien dat het tijd is voor de Gieren om iemand naar huis te sturen. Rob heeft aangegeven dat hij wel naar huis wil, maar Chi vindt het toch moeilijk om zijn naam op te schrijven en ze wordt emotioneel. Ze hebben veel mooie momenten gehad, maar ook onenigheid. “Je zit echt in mijn hart.” Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: kijkers maken gedicht Fatima over verlies broer af, 'drama queen!' Bekijk deze video » Jarige Jason zingt in De Bondgenoten in z'n eentje: 'Happy Birthday to me' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Diederik is woest op Sam na lekken van geheimen Bekijk deze video »
Friday 9 August om 11:24

In De Bondgenoten is te zien dat het tijd is voor de Gieren om iemand naar huis te sturen. Rob heeft aangegeven dat hij wel naar huis wil, maar Chi vindt het toch moeilijk om zijn naam op te schrijven en ze wordt emotioneel. Ze hebben veel mooie momenten gehad, maar ook onenigheid. “Je zit echt in mijn hart.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's