De Bondgenoten: Robert adviseert Jason te stoppen met ‘geile blik’, ‘gestaar en gekwijl’

De Bondgenoten: Robert adviseert Jason te stoppen met ‘geile blik’, ‘gestaar en gekwijl’

<em>De Bondgenoten</em>: Robert adviseert Jason te stoppen met ‘geile blik’, ‘gestaar en gekwijl’ In De Bondgenoten lijkt het erop dat Diederik en Britt een date hebben gehad. Maar Diederik vertelt Robert en Jason dat hij gewoon interesse toont omdat hij Britt een interessant persoon vindt. Jason krijgt gelijk het pijnlijke advies van Robert om ook eens op die manier met iemand contact te zoeken in plaats van toe te kijken met zijn ‘geile blik’. “Met dat gestaar en gekwijl.” Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Jason voelt zich een 'vuilniszak' in De Bondgenoten, Fatima: 'Boeit me niet' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Celine snapt niets van vogels, 'waarom zinkt 'ie niet naar beneden?' Bekijk deze video » Emotionele Bo gaat De Bondgenoten verlaten voor afscheid van vader Bekijk deze video »
TV :
Monday 19 August om 14:32

In De Bondgenoten lijkt het erop dat Diederik en Britt een date hebben gehad. Maar Diederik vertelt Robert en Jason dat hij gewoon interesse toont omdat hij Britt een interessant persoon vindt. Jason krijgt gelijk het pijnlijke advies van Robert om ook eens op die manier met iemand contact te zoeken in plaats van toe te kijken met zijn ‘geile blik’. “Met dat gestaar en gekwijl.”

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's