De Bondgenoten: Diederik vraagt Britt of ze zijn vriendinnetje wil zijn

De Bondgenoten: Diederik vraagt Britt of ze zijn vriendinnetje wil zijn

<em>De Bondgenoten</em>: Diederik vraagt Britt of ze zijn vriendinnetje wil zijn In De Bondgenoten vertelt Britt eerlijk wat ze voelt voor Diederik. En het is wederzijds, want hij ziet haar ook wel zitten. Hij pakt meteen zijn kans en vraagt haar officieel verkering. Een mooi begin van een liefdesverhaal, of vragen om problemen aangezien de twee allebei in een ander bondje zitten? Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Diederik slaat in De Bondgenoten op date met Britt plank helemaal mis: "Doe niet zo onaardig" Bekijk deze video » Felle RUZIE in De Bondgenoten: heeft Bruce Fatima nu wel of niet dik genoemd? Bekijk deze video » De Bondgenoten gemist? Beau en Rowena zingen 'Creep' van Radiohead Bekijk deze video »
Monday 26 August om 09:49

In De Bondgenoten vertelt Britt eerlijk wat ze voelt voor Diederik. En het is wederzijds, want hij ziet haar ook wel zitten. Hij pakt meteen zijn kans en vraagt haar officieel verkering. Een mooi begin van een liefdesverhaal, of vragen om problemen aangezien de twee allebei in een ander bondje zitten?

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's