Een eigen huis: kandidaat raakt gewond, 'ik kan er niet naar kijken'

Een eigen huis: kandidaat raakt gewond, 'ik kan er niet naar kijken'

<em>Een eigen huis</em>: kandidaat raakt gewond, 'ik kan er niet naar kijken' In Een eigen huis moeten de kandidaten heel wat doorstaan om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs: vijf jaar lang gratis wonen. Het huis moet alleen nog even worden verbouwd door verschillende duo’s en dat is een hele klus. Helemaal als een van de deelnemers zich letterlijk in de vingers snijdt. “Ik kan er niet naar kijken man, sorry.” Een eigen huis is vanaf 26 augustus elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de video van Een eigen huis hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Stellen schrikken zich rot bij start Een eigen huis: 'Waar zijn we aan begonnen?!' Bekijk deze video » De Oranjezomer: René Froger treedt live op met zijn hit Een eigen huis Bekijk deze video » Een eigen huis: René Froger kan zelf nog geen lamp ophangen, 'hele buurt zonder stroom' Bekijk deze video »
Monday 26 August om 12:04

In Een eigen huis moeten de kandidaten heel wat doorstaan om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs: vijf jaar lang gratis wonen. Het huis moet alleen nog even worden verbouwd door verschillende duo’s en dat is een hele klus. Helemaal als een van de deelnemers zich letterlijk in de vingers snijdt. “Ik kan er niet naar kijken man, sorry.”

Een eigen huis is vanaf 26 augustus elke werkdag om 20.30 uur te zien bij Net5. Bekijk de video van Een eigen huis hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's