De Oranjezomer: René Froger treedt live op met zijn hit Een eigen huis

De Oranjezomer: René Froger treedt live op met zijn hit Een eigen huis

<em>De Oranjezomer</em>: René Froger treedt live op met zijn hit <em>Een eigen huis</em> René Froger was donderdagavond te gast bij De Oranjezomer en bracht zijn megahit Een eigen huis (alles kan een mens gelukkig maken) live ten gehore. En niet alleen de gasten aan tafel, waaronder zijn eigen vrouw Natasja, gaan los. Het wordt een gezellig feestje bij de talkshow. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Jack van Gelder grapt over Ajax: 'Bijna verkocht aan Manchester United!' (video) Bekijk deze video » Wauw! Kim Petite speelt 'DEAL' in De Oranjezomer op weergaloze wijze (video) Bekijk deze video » Albert Verlinde hekelt 'Amsterdamse bubbel' die plantaardig voedsel wil op Schiphol Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 16 August om 09:49

René Froger was donderdagavond te gast bij De Oranjezomer en bracht zijn megahit Een eigen huis (alles kan een mens gelukkig maken) live ten gehore. En niet alleen de gasten aan tafel, waaronder zijn eigen vrouw Natasja, gaan los. Het wordt een gezellig feestje bij de talkshow.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's