Albert Verlinde hekelt 'Amsterdamse bubbel' die plantaardig voedsel wil op Schiphol

Albert Verlinde hekelt 'Amsterdamse bubbel' die plantaardig voedsel wil op Schiphol

Albert Verlinde hekelt 'Amsterdamse bubbel' die plantaardig voedsel wil op Schiphol In De Oranjezomer wordt gesproken over Schiphol. De luchthaven wil namelijk dat 60 procent van het voedselaanbod op Schiphol in 2030 plantaardig is. Albert Verlinde snapt er niets van en hekelt de Amsterdamse bubbel die dit bepaalt. “Laat ons het uitmaken!” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Spetterende opening De Oranjezomer: Kim Petite zingt 'You Know I'm No Good' (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Castricum tegen vervolging van Brusselmans vanwege omstreden column Bekijk deze video » Ongeloof in De Oranjezomer over nieuwe aanslagen in Vlaardingen: 'Hoe kan dit?' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 16 August om 08:37

In De Oranjezomer wordt gesproken over Schiphol. De luchthaven wil namelijk dat 60 procent van het voedselaanbod op Schiphol in 2030 plantaardig is. Albert Verlinde snapt er niets van en hekelt de Amsterdamse bubbel die dit bepaalt. “Laat ons het uitmaken!”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's