De Oranjezomer: Castricum tegen vervolging van Brusselmans vanwege omstreden column

De Oranjezomer: Castricum tegen vervolging van Brusselmans vanwege omstreden column

<em>De Oranjezomer</em>: Castricum tegen vervolging van Brusselmans vanwege omstreden column Herman Brusselmans heeft heel wat woede op zijn hals gehaald met een column over de oorlog tussen de Gazastrook en Israël. Hij beeldt zich in dat zijn eigen zoon in een dergelijke situatie zit en zegt vervolgens zeer heftige dingen over wat hij Joden wil aandoen. Jack van Gelder vindt dat hij te ver is gegaan, maar Rutger Castricum strijdt juist voor persvrijheid en vindt dat de schrijver niet vervolgd moet worden… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Ook Pieter Cobelens pest Jack van Gelder in De Oranjezomer: 'Je bent er weer, hè?!' (video) Bekijk deze video » Spetterende opening De Oranjezomer: Kim Petite zingt 'You Know I'm No Good' (video) Bekijk deze video » Eveline Stallaart grapt over vragen Oranjezomer-publiek: 'Vaak is het voor een vriend!' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 15 August om 09:13

Herman Brusselmans heeft heel wat woede op zijn hals gehaald met een column over de oorlog tussen de Gazastrook en Israël. Hij beeldt zich in dat zijn eigen zoon in een dergelijke situatie zit en zegt vervolgens zeer heftige dingen over wat hij Joden wil aandoen. Jack van Gelder vindt dat hij te ver is gegaan, maar Rutger Castricum strijdt juist voor persvrijheid en vindt dat de schrijver niet vervolgd moet worden…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's