Eveline Stallaart grapt over vragen Oranjezomer-publiek: 'Vaak is het voor een vriend!' (video)

Eveline Stallaart grapt over vragen Oranjezomer-publiek: 'Vaak is het voor een vriend!' (video)

Thursday 15 August om 08:56

Eveline Stallaart grapt over vragen <em>Oranjezomer</em>-publiek: 'Vaak is het voor een vriend!' (video) In de online rubriek van De Oranjezomer, praat Hélène Hendriks na afloop van de uitzending nog even na met Eveline Stallaart, die veel op de foto moet met het publiek en daarbij ook de nodige vragen krijgt, zo is Hendriks opgevallen. Stallaart beantwoordt die vragen altijd met plezier, vertelt ze, maar het valt haar wel op dat de meeste vragen 'voor een vriend' zijn... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :

In de online rubriek van De Oranjezomer, praat Hélène Hendriks na afloop van de uitzending nog even na met Eveline Stallaart, die veel op de foto moet met het publiek en daarbij ook de nodige vragen krijgt, zo is Hendriks opgevallen. Stallaart beantwoordt die vragen altijd met plezier, vertelt ze, maar het valt haar wel op dat de meeste vragen 'voor een vriend' zijn...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's