Stellen schrikken zich rot bij start Een eigen huis: 'Waar zijn we aan begonnen?!'

Stellen schrikken zich rot bij start Een eigen huis: 'Waar zijn we aan begonnen?!'

Stellen schrikken zich rot bij start <em>Een eigen huis</em>: 'Waar zijn we aan begonnen?!' Binnenkort kun je bij Net5 kijken naar het nieuwe programma Een eigen huis met René en Natasja Froger. Er staat heel wat op het spel, de deelnemende duo’s kunnen vijf jaar lang wonen en leven in een huis. Daar moeten de stellen wel wat voor doen, want de woning moet nog helemaal worden opgeknapt. En bij de eerste verkenning schrikken de deelnemers behoorlijk van de staat van het huis. “Waar zijn we aan begonnen?!” Een eigen huis is vanaf 2 september elke werkdag te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Net5 (@net5nl) Een eigen huis start 26 augustus met de Frogers op Net5: bekijk de promo Bekijk deze video » Viktor Brand gaat Plek onder de zon presenteren op Net5: wie zoekt huis in buitenland? Bekijk deze video » Masterchef Australië start 26 augustus op Net5: bekijk aankondiging Jamie Oliver Bekijk deze video »
Monday 5 August om 10:49

Binnenkort kun je bij Net5 kijken naar het nieuwe programma Een eigen huis met René en Natasja Froger. Er staat heel wat op het spel, de deelnemende duo’s kunnen vijf jaar lang wonen en leven in een huis. Daar moeten de stellen wel wat voor doen, want de woning moet nog helemaal worden opgeknapt. En bij de eerste verkenning schrikken de deelnemers behoorlijk van de staat van het huis. “Waar zijn we aan begonnen?!”

Een eigen huis is vanaf 2 september elke werkdag te zien bij Net5. Bekijk de beelden van Een eigen huis in de video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's