Zien: Greetje (URK!) geniet van liefdesvakantie met haar nieuwe vriend

Zien: Greetje (URK!) geniet van liefdesvakantie met haar nieuwe vriend

Zien: Greetje (<em>URK!</em>) geniet van liefdesvakantie met haar nieuwe vriend Bekijk in de video hierboven: pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!, 'Jij dwingt altijd!' Binnenkort kunnen we genieten van een nieuw seizoen van URK! en dan krijgen we ook de nieuwe liefde van Greetje te zien. De realityster geeft op social media wel alvast een kleine sneak peek… Greetje laat vriend op social media zienIn eerste beelden van de nieuwe reeks van URK! maakte de nieuwe liefde van Greetje al zijn opwachting, ze waren gelijk al aan het bekvechten. Op social media houdt Greetje haar volgers momenteel op de hoogte van haar vakantie en op een foto is te zien dat vriendlief ook gezellig mee is… Vorig jaar werd bekend dat Greetje en haar man Jan na een relatie van negentien jaar besloten uit elkaar te gaan. Bekijk de vakantiekiekjes van social media van Greetje hieronder. Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv. Greetje uit Urk! wil rust op haar kop en laat cosmetische ingreep doen (Shownieuws) Bekijk deze video » Mathilde Keuter (URK!) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan' Bekijk deze video » Teun Föhn (URK!) over liefdesleven: 'Ik loop te grazen in de wei' Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 5 August om 11:34

Bekijk in de video hierboven: pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!, 'Jij dwingt altijd!'

Binnenkort kunnen we genieten van een nieuw seizoen van URK! en dan krijgen we ook de nieuwe liefde van Greetje te zien. De realityster geeft op social media wel alvast een kleine sneak peek…

Greetje laat vriend op social media zien
In eerste beelden van de nieuwe reeks van URK! maakte de nieuwe liefde van Greetje al zijn opwachting, ze waren gelijk al aan het bekvechten. Op social media houdt Greetje haar volgers momenteel op de hoogte van haar vakantie en op een foto is te zien dat vriendlief ook gezellig mee is… Vorig jaar werd bekend dat Greetje en haar man Jan na een relatie van negentien jaar besloten uit elkaar te gaan.

Bekijk de vakantiekiekjes van social media van Greetje hieronder.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's