Mathilde Keuter (URK!) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan'

Mathilde Keuter (URK!) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan'

Mathilde Keuter (<em>URK!</em>) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan' Voor de tweede keer zijn Gerda en Mathilde Keuter (URK!) tegelijkertijd zwanger, die eerste van haar man Klaas en de tweede van een donor. 'We zitten tien weken tussen elkaar dus dat is minder dan bij de vorige', vertellen ze aan Shownieuws. 'Gewoon via website donor gezocht'Mathilde is openhartig over hoe ze zwanger is geworden: 'Ik heb gewoon via een website een donor uitgezocht en die heb ik persoonlijk ontmoet. Ik heb niet via een kliniek of ziekenhuis gedaan, het was zelfinseminatie met een beetje hulp.' Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Gerda uit URK!: 'Ik wilde 8 maanden na Maily alweer een nieuwe baby' Bekijk deze video » Zien: is deze multimiljonair de nieuwe vriend van Olcay Gulsen? Bekijk deze video » Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 1 August om 10:05

Voor de tweede keer zijn Gerda en Mathilde Keuter (URK!) tegelijkertijd zwanger, die eerste van haar man Klaas en de tweede van een donor. 'We zitten tien weken tussen elkaar dus dat is minder dan bij de vorige', vertellen ze aan Shownieuws.

'Gewoon via website donor gezocht'
Mathilde is openhartig over hoe ze zwanger is geworden: 'Ik heb gewoon via een website een donor uitgezocht en die heb ik persoonlijk ontmoet. Ik heb niet via een kliniek of ziekenhuis gedaan, het was zelfinseminatie met een beetje hulp.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's