Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!'

Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!'

Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in <em>URK!</em>: 'Jij dwingt altijd!' In een fragment van URK! is te zien dat niemand minder dan de nieuwe liefde van Greetje in beeld komt. Al is het niet bepaald een liefdevolle introductie… Vriend Greetje gaat los over communicatieDe twee staan in de keuken en voeren een pittige discussie. “Jij dwingt altijd!”, roept de kersverse vriend van Greetje. Hij gaat helemaal los over haar ‘Urkse’ communicatie. “Dat is toch niet normaal?” Vorig jaar was in de realitysoap te zien dat Greetje en Jan na een relatie van negentien jaar besloten te gaan scheiden. Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van URK! hierboven. Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv. Teun Föhn: 'Ik ben knapper dan Michael Jackson' (URK!) Bekijk deze video » Greetje uit URK! volledig VAN SLAG: 'Weer een fobie erbij' Bekijk deze video » Greetje uit Urk! wil rust op haar kop en laat cosmetische ingreep doen (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 1 August om 09:05

In een fragment van URK! is te zien dat niemand minder dan de nieuwe liefde van Greetje in beeld komt. Al is het niet bepaald een liefdevolle introductie…

Vriend Greetje gaat los over communicatie
De twee staan in de keuken en voeren een pittige discussie. “Jij dwingt altijd!”, roept de kersverse vriend van Greetje. Hij gaat helemaal los over haar ‘Urkse’ communicatie. “Dat is toch niet normaal?” Vorig jaar was in de realitysoap te zien dat Greetje en Jan na een relatie van negentien jaar besloten te gaan scheiden.

Bekijk de video van Shownieuws met het fragment van URK! hierboven.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's