Teun Föhn (URK!) over liefdesleven: 'Ik loop te grazen in de wei'

Teun Föhn (URK!) over liefdesleven: 'Ik loop te grazen in de wei'

Teun Föhn (<em>URK!</em>) over liefdesleven: 'Ik loop te grazen in de wei' Teun Föhn vertelt bij Shownieuws meer over zijn liefdesleven. Zijn goede vriendin Greetje is weer gelukkig in de liefde, maar bij Teun verloopt zijn zoektocht naar de liefde wat minder vlotjes. “Ik loop te grazen in de wei”, vertelt de URK!-ster. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv. Greetje uit Urk! wil rust op haar kop en laat cosmetische ingreep doen (Shownieuws) Bekijk deze video » Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!' Bekijk deze video » Mathilde Keuter (URK!) over zwangerschap: 'Ik heb gewoon via een website een donor gezocht en zelfinseminatie gedaan' Bekijk deze video »
TV :
Friday 2 August om 15:01

Teun Föhn vertelt bij Shownieuws meer over zijn liefdesleven. Zijn goede vriendin Greetje is weer gelukkig in de liefde, maar bij Teun verloopt zijn zoektocht naar de liefde wat minder vlotjes. “Ik loop te grazen in de wei”, vertelt de URK!-ster.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf 13 augustus elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van URK! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's