Natasja Froger over kosten optreden Joost Klein: 'BIZAR, zo veel heeft René nooit gevraagd'

Natasja Froger over kosten optreden Joost Klein: 'BIZAR, zo veel heeft René nooit gevraagd'

Natasja Froger over kosten optreden <em>Joost Klein</em>: 'BIZAR, zo veel heeft René nooit gevraagd' In Shownieuws wordt weer een incident rond Joost Klein besproken, aangezien Privé met een verhaal komt over dat hij zich op de middelbare school zou hebben misdragen. Maar de Europapa-zanger blijft immens populair en hij kan ook een behoorlijk bedrag vragen voor een optreden. “Bizar veel geld”, reageert Natasja Froger. “Dat heeft René nog nooit gevraagd voor een optreden.” Hoeveel Joost vraagt voor een show, zie je in de video van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Klein lanceert single Luchtballon: dit zijn verwijzingen naar Songfestival-rel Bekijk deze video » AVROTROS: nog niet zeker dat Nederland in 2025 meedoet aan het Songfestival (video) Bekijk deze video » Angela de Jong over Songfestival-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 20 June om 10:19

In Shownieuws wordt weer een incident rond Joost Klein besproken, aangezien Privé met een verhaal komt over dat hij zich op de middelbare school zou hebben misdragen. Maar de Europapa-zanger blijft immens populair en hij kan ook een behoorlijk bedrag vragen voor een optreden. “Bizar veel geld”, reageert Natasja Froger. “Dat heeft René nog nooit gevraagd voor een optreden.” Hoeveel Joost vraagt voor een show, zie je in de video van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's