Angela de Jong over Songfestival-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek'

Angela de Jong over Songfestival-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek'

Angela de Jong over <em>Songfestival</em>-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek' AVROTROS twijfelt over deelname aan het Eurovisie Songfestival volgend jaar, vanwege het incident met Joost Klein achter de schermen. Dit leidde tot diskwalificatie en volgens de omroep is dit disproportioneel, wat vinden ze ervan bij De Oranjezomer? Angela de Jong deelt haar mening, maar er is een ding wat zij heel erg gek vindt. Wat is er nou precies achter de schermen gebeurd met Joost Klein? Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Jack van Gelder prijst Frenkie de Jong: 'Grote voetballer' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jack van Gelder stemde PVV en vertelt uitgebreid waarom Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 7 June om 08:57

AVROTROS twijfelt over deelname aan het Eurovisie Songfestival volgend jaar, vanwege het incident met Joost Klein achter de schermen. Dit leidde tot diskwalificatie en volgens de omroep is dit disproportioneel, wat vinden ze ervan bij De Oranjezomer? Angela de Jong deelt haar mening, maar er is een ding wat zij heel erg gek vindt. Wat is er nou precies achter de schermen gebeurd met Joost Klein?

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's