De Oranjezomer: Jack van Gelder stemde PVV en vertelt uitgebreid waarom

De Oranjezomer: Jack van Gelder stemde PVV en vertelt uitgebreid waarom

<em>De Oranjezomer</em>: Jack van Gelder stemde PVV en vertelt uitgebreid waarom In De Oranjezomer wordt gesproken over de Europese verkiezingen. Hélène Hendriks vertelt op welke partij ze heeft gestemd en Angela de Jong schaamt zich diep omdat ze niet heeft gestemd. Jack van Gelder komt er eerlijk voor uit dat hij op de PVV heeft gestemd en hij vertelt ook uitgebreid waarom… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. De Oranjezomer: Wesley Sneijder gaat los als rapper bij duet met Wesly Bronkhorst Bekijk deze video » Jack van Gelder prijst Frenkie de Jong: 'Grote voetballer' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 7 June om 08:38

In De Oranjezomer wordt gesproken over de Europese verkiezingen. Hélène Hendriks vertelt op welke partij ze heeft gestemd en Angela de Jong schaamt zich diep omdat ze niet heeft gestemd. Jack van Gelder komt er eerlijk voor uit dat hij op de PVV heeft gestemd en hij vertelt ook uitgebreid waarom…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's