De Oranjezomer: Wesley Sneijder gaat los als rapper bij duet met Wesly Bronkhorst

De Oranjezomer: Wesley Sneijder gaat los als rapper bij duet met Wesly Bronkhorst

<em>De Oranjezomer</em>: Wesley Sneijder gaat los als rapper bij duet met Wesly Bronkhorst Wesley Sneijder gaat tegenwoordig niet alleen als voetbalanalyticus door het leven, hij is ook regelmatig op het podium te vinden. Zo nu en dan zingt de ex-voetballer het Nederlandstalige lied, maar blijkbaar is hij nu ook rapper. Ich bin wie duBij De Oranjezomer brengt Wesley samen met Wesly Bronkhorst het duet Ich bin wie du ten gehore. Eerst staat hij erbij een beetje te zingen, totdat hij ineens losgaat als rapper. Ogenschijnlijk kan het publiek in de studio het optreden wel waarderen… Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. WOESTE Wendy van Hout haalt keihard uit naar Hélène Hendriks: 'Jullie hebben mijn liedje verpest!' Bekijk deze video » Jack van Gelder prijst Frenkie de Jong: 'Grote voetballer' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Hélène nodigt Wendy van Hout uit maar daar steekt Jack van Gelder stokje voor Bekijk deze video » Noa Vahle met Johnny de Mol bij De Oranjezomer: 'Je ziet wel dat het een familiezender is' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 6 June om 10:20

Wesley Sneijder gaat tegenwoordig niet alleen als voetbalanalyticus door het leven, hij is ook regelmatig op het podium te vinden. Zo nu en dan zingt de ex-voetballer het Nederlandstalige lied, maar blijkbaar is hij nu ook rapper.

Ich bin wie du
Bij De Oranjezomer brengt Wesley samen met Wesly Bronkhorst het duet Ich bin wie du ten gehore. Eerst staat hij erbij een beetje te zingen, totdat hij ineens losgaat als rapper. Ogenschijnlijk kan het publiek in de studio het optreden wel waarderen…

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's