AVROTROS: nog niet zeker dat Nederland in 2025 meedoet aan het Songfestival (video)

AVROTROS: nog niet zeker dat Nederland in 2025 meedoet aan het Songfestival (video)

Thursday 6 June om 20:39

AVROTROS: nog niet zeker dat Nederland in 2025 meedoet aan het Songfestival (video) De vervelende nasleep van het Eurovisie Songfestival en de diskwalificatie van Joost Klein krijgt er vandaag een nieuw hoofdstuk bij. De AVROTROS twijfelt namelijk om volgend jaar deel te nemen zolang er niet structureel dingen veranderen binnen de organisatie van het evenement. Volgens Aran Bade moet de EBU haar conclusies trekken: 'Songfestivalbaas Martin Österdahl moet opstappen.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Joost Klein geeft spetterend optreden in Canada: bekijk de beelden Bekijk deze video » Getty Kaspers herdenkt Harry van Hoof: 'Zo'n lieve man, met een geweldige lach' Bekijk deze video » Joost Klein lanceert single Luchtballon: dit zijn verwijzingen naar Songfestival-rel Bekijk deze video »
Songfestival :
AVROTROS: nog niet zeker dat Nederland in 2025 meedoet aan het Songfestival (video)

De vervelende nasleep van het Eurovisie Songfestival en de diskwalificatie van Joost Klein krijgt er vandaag een nieuw hoofdstuk bij. De AVROTROS twijfelt namelijk om volgend jaar deel te nemen zolang er niet structureel dingen veranderen binnen de organisatie van het evenement. Volgens Aran Bade moet de EBU haar conclusies trekken: 'Songfestivalbaas Martin Österdahl moet opstappen.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's