Joost Klein lanceert single Luchtballon: dit zijn verwijzingen naar Songfestival-rel

Joost Klein lanceert single Luchtballon: dit zijn verwijzingen naar Songfestival-rel

Joost Klein lanceert single <em>Luchtballon</em>: dit zijn verwijzingen naar Songfestival-rel Joost Klein geeft spetterend optreden in Canada: bekijk de beelden Officieel heeft Joost Klein nog niet gereageerd op zijn diskwalificatie, maar toch lijkt hij zo nu en dan te reageren op de rel rond het Eurovisie Songfestival. Na een incident met een cameravrouw mocht hij Europapa niet meer zingen en sindsdien is het stil rond de zanger. Nu lanceert hij zijn nieuwe single Luchtballon en daar lijkt hij toch een en ander te zeggen over het schandaal… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Joost Klein in Vancouver: 'Fuck Eurovision' Bekijk deze video » Bram Moszkowicz laakt gedrag Joost Klein: 'Zo gratuit' Bekijk deze video » Beluister de nieuwe single van Joost Klein: Luchtballon Bekijk deze video »
Muziek :
Thursday 6 June om 10:31

Joost Klein geeft spetterend optreden in Canada: bekijk de beelden

Officieel heeft Joost Klein nog niet gereageerd op zijn diskwalificatie, maar toch lijkt hij zo nu en dan te reageren op de rel rond het Eurovisie Songfestival. Na een incident met een cameravrouw mocht hij Europapa niet meer zingen en sindsdien is het stil rond de zanger. Nu lanceert hij zijn nieuwe single Luchtballon en daar lijkt hij toch een en ander te zeggen over het schandaal…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's