Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) groeide op in armoede: 'Heeft me sterker gemaakt'

Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) groeide op in armoede: 'Heeft me sterker gemaakt'

Thursday 29 August om 15:43

RTL Boulevard zet zich in voor de Schoolspullenactie van het Armoedefonds en Alex van Keulen is ambassadeur. Hij vertelt openhartig over zijn eigen jeugd. De Kopen zonder kijken-makelaar groeide op in armoede, in een gezin met tien kinderen zonder vader dat moest leven van een uitkering. “Het heeft me wel gevormd. Het heeft me sterker gemaakt, ik wilde absoluut een betere toekomst voor mijn gezin”, vertelt Van Keulen. “Dat betekent gewoon dat je keihard aan de slag moet.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Alex van Keulen (<em>Kopen zonder kijken</em>) groeide op in armoede: 'Heeft me sterker gemaakt' RTL Boulevard zet zich in voor de Schoolspullenactie van het Armoedefonds en Alex van Keulen is ambassadeur. Hij vertelt openhartig over zijn eigen jeugd. De Kopen zonder kijken-makelaar groeide op in armoede, in een gezin met tien kinderen zonder vader dat moest leven van een uitkering. “Het heeft me wel gevormd. Het heeft me sterker gemaakt, ik wilde absoluut een betere toekomst voor mijn gezin”, vertelt Van Keulen. “Dat betekent gewoon dat je keihard aan de slag moet.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde: Monique arriveert maar Albert is nergens te bekennen, 'apart' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Borsato realiseert zich dat hij nooit meer kan optreden' Bekijk deze video » Een huis vol: gezin wacht niet op Iven Cudogham die met krukken loopt na operatie Bekijk deze video »
TV :
Alex van Keulen (Kopen zonder kijken) groeide op in armoede: 'Heeft me sterker gemaakt'

Actuele video's

Meer actuele video's