Een huis vol: gezin wacht niet op Iven Cudogham die met krukken loopt na operatie

Een huis vol: gezin wacht niet op Iven Cudogham die met krukken loopt na operatie

<em>Een huis vol</em>: gezin wacht niet op Iven Cudogham die met krukken loopt na operatie In Een huis vol is te zien dat Iven Cudogham een nieuwe heup krijgt vanwege artrose. Hij mag het ziekenhuis verlaten maar hij loopt met krukken. Zijn gezin is daar duidelijk nog niet aan gewend en ze gaan snel de lift in. Iven loopt nog wat langzaam na de operatie en heeft het nakijken… Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder. Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO Start (@npo_start) Een huis vol: familie Bakhcha ongerust als zoon Saad niet thuis is voor het eten Bekijk deze video » Op X weer vele reacties op nieuw seizoen Een Huis Vol: "Nu al medelijden met dat eventuele 8e!! kind" Bekijk deze video » Een huis vol: kinderen vernederen pa Cudogham tijdens het klussen Bekijk deze video »
Thursday 29 August om 15:10

In Een huis vol is te zien dat Iven Cudogham een nieuwe heup krijgt vanwege artrose. Hij mag het ziekenhuis verlaten maar hij loopt met krukken. Zijn gezin is daar duidelijk nog niet aan gewend en ze gaan snel de lift in. Iven loopt nog wat langzaam na de operatie en heeft het nakijken…

Bekijk het fragment van Een huis vol hieronder.

Een huis vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's