B&B vol liefde: Monique arriveert maar Albert is nergens te bekennen, 'apart'

B&B vol liefde: Monique arriveert maar Albert is nergens te bekennen, 'apart'

<em>B&amp;B vol liefde</em>: Monique arriveert maar Albert is nergens te bekennen, 'apart' In B&B vol liefde komt Monique aan bij het kasteel om Albert beter te leren kennen. Maar dat wordt nogal lastig, aangezien Albert nergens te bekennen is. Hij is vertrokken naar Nederland en heeft zijn andere date Sandra alleen achtergelaten. Dit terwijl hij de liefde al heeft verklaard aan Joyce. Sandra heeft Albert een half uur gesproken en zij verwelkomt Monique. “Dat is ook een beetje apart natuurlijk”, reageert Monique op de afwezigheid van Albert. “Maar goed, ook wel weer uitdagend.” Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Luuk Ikink: 'Ik ken Robert Jan uit B&B Vol Liefde beter dan mijn kinderen' Bekijk deze video » Emotionele Albert in B&B Vol Liefde: 'Alles draait om geborgenheid en veiligheid' Bekijk deze video » Donderdag in B&B Vol Liefde: Anja bemoeit zich overal mee Bekijk deze video »
Thursday 29 August om 14:43

In B&B vol liefde komt Monique aan bij het kasteel om Albert beter te leren kennen. Maar dat wordt nogal lastig, aangezien Albert nergens te bekennen is. Hij is vertrokken naar Nederland en heeft zijn andere date Sandra alleen achtergelaten. Dit terwijl hij de liefde al heeft verklaard aan Joyce. Sandra heeft Albert een half uur gesproken en zij verwelkomt Monique. “Dat is ook een beetje apart natuurlijk”, reageert Monique op de afwezigheid van Albert. “Maar goed, ook wel weer uitdagend.”

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's