Emotionele Albert in B&B Vol Liefde: 'Alles draait om geborgenheid en veiligheid'

Emotionele Albert in B&B Vol Liefde: 'Alles draait om geborgenheid en veiligheid'

Emotionele Albert in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Alles draait om geborgenheid en veiligheid' In B&B Vol Liefde zagen we woensdag hoe Albert nogal beduusd terugkwam van een bezoek aan zijn kinderen in Nederland, en daar graag over wilde praten: 'Alles gaat om geborgenheid en veiligheid', liet hij vol emotie weten. Het was echter wel even wennen dat er niet één maar twee vrouwen thuis op hem zaten te wachten: Sandra en Monique. En dat terwijl hij zijn hart eigenlijk al een beetje verloren heeft aan Joyce.. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven zie je beelden die Malgosia deze week online zette van haar en Albert. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door B&B vol Liefde | Winter vol Liefde (@benb.vol.liefde) Bekijk ook Mirjam in B&B Vol Liefde: 'David ziet mij meer als relatiemateriaal dan ik hem' Bekijk deze video » Kijkcijfers woensdag: Bar Laat dendert omlaag, miste de kijker Jeroen Pauw? Bekijk deze video » Sieneke heeft relatie met Barry: 'Ex ontdekte affaire op bewakingsbeelden' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 29 August om 11:50

In B&B Vol Liefde zagen we woensdag hoe Albert nogal beduusd terugkwam van een bezoek aan zijn kinderen in Nederland, en daar graag over wilde praten: 'Alles gaat om geborgenheid en veiligheid', liet hij vol emotie weten. Het was echter wel even wennen dat er niet één maar twee vrouwen thuis op hem zaten te wachten: Sandra en Monique. En dat terwijl hij zijn hart eigenlijk al een beetje verloren heeft aan Joyce..

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. Hierboven zie je beelden die Malgosia deze week online zette van haar en Albert.

Actuele video's

Meer actuele video's