Sieneke heeft relatie met Barry: 'Ex ontdekte affaire op bewakingsbeelden'

Sieneke heeft relatie met Barry: 'Ex ontdekte affaire op bewakingsbeelden'

<em>Sieneke</em> heeft relatie met Barry: 'Ex ontdekte affaire op bewakingsbeelden' Sieneke beleeft heftige tijden in haar persoonlijke leven, maar volgens Shownieuws gaat het op het gebied van de liefde erg goed met de Sha-la-lie-zangeres. Ze zou een nieuwe liefde hebben gevonden in miljonairszoon Barry Maessen. Sieneke houdt mond over relatieSieneke en Barry zeggen niks over hun relatie, maar Sieneke’s ex Jan onthult dat de twee al een jaar een relatie hebben. Evert Santegoeds weet ook nog eens te melden dat Sieneke en Barry al een affaire hadden toen Sieneke nog getrouwd was met Jan. Haar ex zou de relatie hebben ontdekt toen hij de twee op bewakingsbeelden spotte… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Sieneke na scheiding: 'Ik hang niet iedere nacht in de lampen hoor!' Bekijk deze video » Woning ouders Sieneke in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video) Bekijk deze video » Ex 'afgesnauwd' door Sieneke in gesprek over beschoten woning: 'Kinderen zijn daar vaak' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 29 August om 11:35

Sieneke beleeft heftige tijden in haar persoonlijke leven, maar volgens Shownieuws gaat het op het gebied van de liefde erg goed met de Sha-la-lie-zangeres. Ze zou een nieuwe liefde hebben gevonden in miljonairszoon Barry Maessen.

Sieneke houdt mond over relatie
Sieneke en Barry zeggen niks over hun relatie, maar Sieneke’s ex Jan onthult dat de twee al een jaar een relatie hebben. Evert Santegoeds weet ook nog eens te melden dat Sieneke en Barry al een affaire hadden toen Sieneke nog getrouwd was met Jan. Haar ex zou de relatie hebben ontdekt toen hij de twee op bewakingsbeelden spotte…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's