Woning ouders Sieneke in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video)

Woning ouders Sieneke in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video)

Woning ouders <em>Sieneke</em> in Nijmegen beschoten: ‘Met mijn ouders gaat het goed’ (video) Wederom is de familie van Sieneke in het nieuws, de woning van de ouders van de zangeres in Nijmegen is beschoten. Eerder werd de familie al in verband gebracht met drugszaken. Sieneke bevestigt ‘schokkende daad’Het schietincident vond afgelopen week plaats, verder is er nog weinig bekend over de toedracht. Sieneke bevestigt op Instagram dat het huis is beschoten, maar doet er verder geen mededelingen over. Ze spreekt van een ‘schokkende daad’ en zegt dat ondanks het voorval het goed gaat met haar vader en moeder. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven, hieronder zie je de post van Sieneke. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door sieneke (@sienekemusic) Sieneke over geruchten: "Tijdens ons huwelijk ben ik nooit vreemdgegaan" (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws is fan van Sienekes nieuwe single 'Morgen schijnt weer de zon' Bekijk deze video » Sieneke na scheiding: 'Ik hang niet iedere nacht in de lampen hoor!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Thursday 8 August om 15:51

Wederom is de familie van Sieneke in het nieuws, de woning van de ouders van de zangeres in Nijmegen is beschoten. Eerder werd de familie al in verband gebracht met drugszaken.

Sieneke bevestigt ‘schokkende daad’
Het schietincident vond afgelopen week plaats, verder is er nog weinig bekend over de toedracht. Sieneke bevestigt op Instagram dat het huis is beschoten, maar doet er verder geen mededelingen over. Ze spreekt van een ‘schokkende daad’ en zegt dat ondanks het voorval het goed gaat met haar vader en moeder.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven, hieronder zie je de post van Sieneke. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's