Kijkcijfers woensdag: Bar Laat dendert omlaag, miste de kijker Jeroen Pauw?

Kijkcijfers woensdag: Bar Laat dendert omlaag, miste de kijker Jeroen Pauw?

Kijkcijfers woensdag: <em>Bar Laat</em> dendert omlaag, miste de kijker Jeroen Pauw? Bar Laat heeft de stijgende lijn van dinsdag niet weten voort te zetten, wat kijkcijfers betreft. Integendeel: de nieuwe talkshow boekte gisteren een laagterecord, met 562.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers die kijkcijfervolger Tina Nijkmap zojuist op Instagram publiceerde. Dinsdag keken er nog 706.000 mensen en maandag wist Sophie Hilbrand 600.000 mensen aan zich te binden. Wellicht dat het aantal vanavond weer omhaag gaat, met Jeroen Pauw aan het roer. Vandaag Inside scoort!Vandaag Inside deed het een stuk beter, met 892.000 geïnteresserden. Waar de vlag echter totaal niet uitkan is bij RTL4, dat deze weken geen talkshow uitzendt. In plaats daarvan is Leonie ter Braak iedere avond te zien met de enorme flop Wat een dag!, waar gisteren slechts 299.000 mensen naar keken. De kans dat dit programma een vervolg krijgt lijkt dan ook zeer gering. De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond. Bekijk ook Johan Derksen: 'Pseudo-journalisten hebben Marco Borsato veroordeeld en opgehangen' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 29 August om 09:36

Bar Laat heeft de stijgende lijn van dinsdag niet weten voort te zetten, wat kijkcijfers betreft. Integendeel: de nieuwe talkshow boekte gisteren een laagterecord, met 562.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers die kijkcijfervolger Tina Nijkmap zojuist op Instagram publiceerde. Dinsdag keken er nog 706.000 mensen en maandag wist Sophie Hilbrand 600.000 mensen aan zich te binden. Wellicht dat het aantal vanavond weer omhaag gaat, met Jeroen Pauw aan het roer.

Vandaag Inside scoort!
Vandaag Inside deed het een stuk beter, met 892.000 geïnteresserden. Waar de vlag echter totaal niet uitkan is bij RTL4, dat deze weken geen talkshow uitzendt. In plaats daarvan is Leonie ter Braak iedere avond te zien met de enorme flop Wat een dag!, waar gisteren slechts 299.000 mensen naar keken. De kans dat dit programma een vervolg krijgt lijkt dan ook zeer gering.

De kijkcijferposts van Tina Nijkamp zie je hieronder. Hierboven zie je een opvallend fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van gisterenavond.

Actuele video's

Meer actuele video's