Shownieuws: 'Marco Borsato realiseert zich dat hij nooit meer kan optreden'

Shownieuws: 'Marco Borsato realiseert zich dat hij nooit meer kan optreden'

<em>Shownieuws</em>: 'Marco Borsato realiseert zich dat hij nooit meer kan optreden' In Shownieuws wordt wederom gesproken over de zaak rond Marco Borsato. De zanger wordt verdacht van een zedendelict met een minderjarig meisje, is dit ernstig genoeg om zijn carrière volledig te ruïneren? Evert Santegoeds weet te melden dat Marco Borsato zich realiseert dat hij nooit meer kan optreden. Hij is zo ‘beschadigd en kapotgemaakt’, zelfs als hij zou worden vrijgesproken zou hij nooit meer op een podium plaatsnemen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'Marco Borsato zit gevangen in een gouden kooi' Bekijk deze video » Zien: Jada Borsato deelt beelden van zonnige vakantie met vriend Rob Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Pseudo-journalisten hebben Marco Borsato veroordeeld en opgehangen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 29 August om 15:13

In Shownieuws wordt wederom gesproken over de zaak rond Marco Borsato. De zanger wordt verdacht van een zedendelict met een minderjarig meisje, is dit ernstig genoeg om zijn carrière volledig te ruïneren? Evert Santegoeds weet te melden dat Marco Borsato zich realiseert dat hij nooit meer kan optreden. Hij is zo ‘beschadigd en kapotgemaakt’, zelfs als hij zou worden vrijgesproken zou hij nooit meer op een podium plaatsnemen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's