Shownieuws: 'Marco Borsato zit gevangen in een gouden kooi'

Shownieuws: 'Marco Borsato zit gevangen in een gouden kooi'

<em>Shownieuws</em>: 'Marco Borsato zit gevangen in een gouden kooi' Mary Borsato heeft van zich laten horen, ze vindt het vreselijk dat haar zoon Marco zo lang moet wachten op de zaak rond een zedendelict met een minderjarig meisje. Mary vindt het ‘misdadig’ dat hij inmiddels ruim drie jaar wacht op een zitting en de deskundigen van Shownieuws zijn het daarmee eens. Volgens Guido den Aantrekker zit Marco gevangen in een soort gouden kooi. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jada Borsato met Vaderdag op Ibiza met broers en moeder, geen Marco te zien (video) Bekijk deze video » Shownieuws: update over rechtszaak Marco Borsato, gaat de zanger iets zeggen? Bekijk deze video » Moeder Mary over Marco Borsato die lang moet wachten op zaak: 'Misdadig!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 August om 11:01

Mary Borsato heeft van zich laten horen, ze vindt het vreselijk dat haar zoon Marco zo lang moet wachten op de zaak rond een zedendelict met een minderjarig meisje. Mary vindt het ‘misdadig’ dat hij inmiddels ruim drie jaar wacht op een zitting en de deskundigen van Shownieuws zijn het daarmee eens. Volgens Guido den Aantrekker zit Marco gevangen in een soort gouden kooi.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's