B&B vol liefde: date Mike en Kia in koeienstal krijgt opmerkelijke wending

B&B vol liefde: date Mike en Kia in koeienstal krijgt opmerkelijke wending

Monday 26 August om 14:42

In B&B vol liefde gaan Mike en Kia op date, ze bezoeken onder meer een koeienstal. En dit bezoek krijgt een wel zeer bijzondere wending door een opmerking van Mike. Volgens hem lijken de zuigers van de melkmachine namelijk op een satisfyer…

Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>B&amp;B vol liefde</em>: date Mike en Kia in koeienstal krijgt opmerkelijke wending In B&B vol liefde gaan Mike en Kia op date, ze bezoeken onder meer een koeienstal. En dit bezoek krijgt een wel zeer bijzondere wending door een opmerking van Mike. Volgens hem lijken de zuigers van de melkmachine namelijk op een satisfyer… Bekijk de beelden van B&B vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Kijkers gaan los op jammerende Joyce en Albert in B&B vol liefde: 'gênant' en 'kleuter!' Bekijk deze video » Zien: Malgosia van B&B Vol Liefde in First Dates Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: 'Deze twee deelnemers hebben stiekem in de bosjes gekust' Bekijk deze video » Albert in B&B Vol Liefde: 'Dat kan ik niet en dat WIL ik niet' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: date Mike en Kia in koeienstal krijgt opmerkelijke wending

Actuele video's

Meer actuele video's