Kijkers gaan los op jammerende Joyce en Albert in B&B vol liefde: 'gênant' en 'kleuter!'

Kijkers gaan los op jammerende Joyce en Albert in B&B vol liefde: 'gênant' en 'kleuter!'

Kijkers gaan los op jammerende Joyce en Albert in <em>B&amp;B vol liefde</em>: 'gênant' en 'kleuter!' In B&B vol liefde huilt Joyce uit bij Albert omdat ze naar haar ‘mammie’ wil. Joyce krijgt in de reacties niet veel sympathie, vooral haar kinderlijke manier van communiceren zorgt voor heel wat opschudding. ‘Bizar tafereel’Ook Albert krijgt ervan langs van veel kijkers op social media, want hij reageert ook op een nogal bijzondere manier op het gejammer van Joyce. Hij zegt namelijk dat hij wel haar ‘pappie’ of ‘mammie’ wil zijn. Joyce wordt onder meer gezien als ‘Kloontje het reuzenkind’ en een ‘kleuter’. Het wordt een ‘bizar tafereel’ genoemd, mensen vinden het ‘gênant’ en zijn in shock… Bekijk de beelden van B&B vol liefde met bijbehorende reacties in de Instagram-video hieronder. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Arno in B&B Vol Liefde: 'Ik schiet zo in mijn weerstand' Bekijk deze video » Joyce (52): 'Ik voel me net een prinses' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Louise is in trance maar heeft ze ook wel oog voor Robert Jan? Bekijk deze video »
Monday 26 August om 09:24

In B&B vol liefde huilt Joyce uit bij Albert omdat ze naar haar ‘mammie’ wil. Joyce krijgt in de reacties niet veel sympathie, vooral haar kinderlijke manier van communiceren zorgt voor heel wat opschudding.

‘Bizar tafereel’
Ook Albert krijgt ervan langs van veel kijkers op social media, want hij reageert ook op een nogal bijzondere manier op het gejammer van Joyce. Hij zegt namelijk dat hij wel haar ‘pappie’ of ‘mammie’ wil zijn. Joyce wordt onder meer gezien als ‘Kloontje het reuzenkind’ en een ‘kleuter’. Het wordt een ‘bizar tafereel’ genoemd, mensen vinden het ‘gênant’ en zijn in shock…

Bekijk de beelden van B&B vol liefde met bijbehorende reacties in de Instagram-video hieronder.

B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's