Barman Victor Abeln stopt met First Dates: wat weet hij over zijn opvolger?

Barman Victor Abeln stopt met First Dates: wat weet hij over zijn opvolger?

Barman Victor Abeln stopt met <em>First Dates</em>: wat weet hij over zijn opvolger? Victor Abeln gaat stoppen als barman van First Dates. Hij wil gaan reizen met zijn vriendin, hij vertrekt voor minimaal een half jaar naar Azië en dat is niet te combineren met opnames voor het datingprogramma. Is er al een opvolger en is Victor van plan om na zijn reis terug te keren bij First Dates? Bekijk de video van Shownieuws met Victor over First Dates hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv. First Dates: 'Zo ordinair als een vrouw bier drinkt!' Bekijk deze video » Oproep barman Victor voor First Dates: zo kunnen singles zich aanmelden Bekijk deze video » Zien: Malgosia van B&B Vol Liefde in First Dates Bekijk deze video »
TV :
Monday 26 August om 12:34

Victor Abeln gaat stoppen als barman van First Dates. Hij wil gaan reizen met zijn vriendin, hij vertrekt voor minimaal een half jaar naar Azië en dat is niet te combineren met opnames voor het datingprogramma. Is er al een opvolger en is Victor van plan om na zijn reis terug te keren bij First Dates?

Bekijk de video van Shownieuws met Victor over First Dates hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's