Oproep barman Victor voor First Dates: zo kunnen singles zich aanmelden

Oproep barman Victor voor First Dates: zo kunnen singles zich aanmelden

Oproep barman Victor voor <em>First Dates</em>: zo kunnen singles zich aanmelden Er komt een nieuw seizoen aan van First Dates, dit betekent dat singles zich weer kunnen aanmelden. In het datingprogramma gaan vrijgezellen op date met iemand die aan ze is gekoppeld. Soms levert dat een nieuwe relatie op, maar het is in ieder geval heerlijke (soms ongemakkelijke) televisie… Geef je nu op voor First Dates op de website van BNNVARA Bekijk de oproep van barman Victor van First Dates hieronder. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door First Dates NL | ☰ BNNVARA (@firstdatesnl) First Dates: 'Je nep-lippen waren het eerste dat me opviel' Bekijk deze video » First Dates: 'Ik wil heel graag huismoeder worden' (video) Bekijk deze video » First Dates: 'Zo ordinair als een vrouw bier drinkt!' Bekijk deze video »
Thursday 4 July om 11:07

Er komt een nieuw seizoen aan van First Dates, dit betekent dat singles zich weer kunnen aanmelden. In het datingprogramma gaan vrijgezellen op date met iemand die aan ze is gekoppeld. Soms levert dat een nieuwe relatie op, maar het is in ieder geval heerlijke (soms ongemakkelijke) televisie…

Geef je nu op voor First Dates op de website van BNNVARA

Bekijk de oproep van barman Victor van First Dates hieronder. Je kunt de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's