Dertigers: Jonas leest heftige berichten van leerlingen voor na coming-out

Dertigers: Jonas leest heftige berichten van leerlingen voor na coming-out

<em>Dertigers</em>: Jonas leest heftige berichten van leerlingen voor na coming-out In Dertigers besluit Jonas aan zijn nieuwe liefde Ruben een aantal berichten uit zijn inbox voor te lezen. Jonas heeft zijn vriendin Laura verlaten voor Ruben en als docent krijgt hij van een aantal leerlingen nogal heftige berichten… Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Dertigers: paniek als Ada weet van geheime affaire Ruben en Jonas Bekijk deze video » Dertigers: bedrogen Laura vraagt Jonas of hij nu kinderen wil met Ruben Bekijk deze video » Dertigers: knallende ruzie Reza en Ruben om geheime affaire, 'rot op!' Bekijk deze video »
Thursday 8 August om 15:27

In Dertigers besluit Jonas aan zijn nieuwe liefde Ruben een aantal berichten uit zijn inbox voor te lezen. Jonas heeft zijn vriendin Laura verlaten voor Ruben en als docent krijgt hij van een aantal leerlingen nogal heftige berichten…

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vijfde seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag om 19.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten van Dertigers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's