Lintje voor held Mike Mulder: zette zonder aarzelen achtervolging in op winkelovervaller in Beverwijk

Lintje voor held Mike Mulder: zette zonder aarzelen achtervolging in op winkelovervaller in Beverwijk

Lintje voor held Mike Mulder: zette zonder aarzelen <em>achtervolging</em> in op winkelovervaller in <em>Beverwijk</em> Tattookunstenaar Mike Mulder zette zonder aarzelen de achtervolging in op een tweede winkelovervaller in Beverwijk. LintjeHalverwege werd hij aangehouden, niet vanwege zijn overtredingen maar de agent wilde bij hem achterop de motor. Zo vervolgden ze samen de spannende achtervolging en kon de overvaller gearresteerd worden. Held Mike verdient een lintje, daar is iedereen het voor de camera van Hart van Nederland wel over eens! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verdachte aangehouden voor brandstichting op Zwarte Cross (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Noodweer in Eindhoven laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vecht- en steekpartij in Amersfoort, vijf gewonden en vier verdachten Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 21 July om 11:23

Tattookunstenaar Mike Mulder zette zonder aarzelen de achtervolging in op een tweede winkelovervaller in Beverwijk.

Lintje
Halverwege werd hij aangehouden, niet vanwege zijn overtredingen maar de agent wilde bij hem achterop de motor. Zo vervolgden ze samen de spannende achtervolging en kon de overvaller gearresteerd worden. Held Mike verdient een lintje, daar is iedereen het voor de camera van Hart van Nederland wel over eens!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's