Verdachte aangehouden voor brandstichting op Zwarte Cross (Hart van Nederland)

Verdachte aangehouden voor brandstichting op Zwarte Cross (Hart van Nederland)

Verdachte aangehouden voor brandstichting op <em>Zwarte Cross</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Hart van Nederland meldt dat de politie een 24-jarige man uit het Friese Waadhoeke heeft aangehouden op verdenking van brandstichting op de camping van festival de Zwarte Cross. VerdachteVrijdagavond brandden drie caravans uit in Vragender waar het vierdaagse festival jaarlijks plaatsvindt. Daarbij is flinke schade ontstaan, er zijn geen slachtoffers gevallen. De man zit vast voor verhoor. Over zijn motief kan niets gezegd worden aangezien het onderzoek nog loopt. Bekijk beelden van de brandende caravans in Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Noodweer in Eindhoven laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vecht- en steekpartij in Amersfoort, vijf gewonden en vier verdachten Bekijk deze video » Pieter Omtzigt geniet op Zwarte Cross: 'Weer even onder normale mensen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 21 July om 10:49

Hart van Nederland meldt dat de politie een 24-jarige man uit het Friese Waadhoeke heeft aangehouden op verdenking van brandstichting op de camping van festival de Zwarte Cross.

Verdachte
Vrijdagavond brandden drie caravans uit in Vragender waar het vierdaagse festival jaarlijks plaatsvindt. Daarbij is flinke schade ontstaan, er zijn geen slachtoffers gevallen. De man zit vast voor verhoor. Over zijn motief kan niets gezegd worden aangezien het onderzoek nog loopt.

Bekijk beelden van de brandende caravans in Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's