Pieter Omtzigt geniet op Zwarte Cross: 'Weer even onder normale mensen' (video)

Pieter Omtzigt geniet op Zwarte Cross: 'Weer even onder normale mensen' (video)

Saturday 20 July om 09:17

Pieter Omtzigt geniet op <em>Zwarte Cross</em>: 'Weer even onder normale mensen' (video) Pieter Omtzigt heeft zich eens heerlijk laten gaan op de Zwarte Cross dit weekend. De politicus werd gespot door de camera van PowNed en was bereid om even te vertellen waarom het festival zo bijzonder is én hoe fijn het is om even onder 'normale mensen' te zijn. 'Ik vind het toch wel fijn om een dagje zonder Caroline en Geert te zijn.' In De Oranjezomer wordt het fragment besproken. Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :

Pieter Omtzigt heeft zich eens heerlijk laten gaan op de Zwarte Cross dit weekend. De politicus werd gespot door de camera van PowNed en was bereid om even te vertellen waarom het festival zo bijzonder is én hoe fijn het is om even onder 'normale mensen' te zijn. 'Ik vind het toch wel fijn om een dagje zonder Caroline en Geert te zijn.' In De Oranjezomer wordt het fragment besproken.

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's