Hart van Nederland: vecht- en steekpartij in Amersfoort, vijf gewonden en vier verdachten

Hart van Nederland: vecht- en steekpartij in Amersfoort, vijf gewonden en vier verdachten

<em>Hart van Nederland</em>: vecht- en steekpartij in <em>Amersfoort</em>, vijf gewonden en vier verdachten Zaterdagavond ging het rond 22.00 uur helemaal mis op de Velduil in de Amersfoortse wijk Liendert. Tijdens een vechtpartij en een steekincident zijn vijf mensen gewond geraakt. De politie doet nog onderzoek en heeft inmiddels vier verdachten opgepakt meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: zwemmer overleden bij recreatieplas in Rhederlaag bij Giesbeek (video) Bekijk deze video » Noodweer in Eindhoven laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Verwarde man met mes en kruisboogpijlen gepakt in Amersfoort: bekijk de aanhouding Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 21 July om 10:10

Zaterdagavond ging het rond 22.00 uur helemaal mis op de Velduil in de Amersfoortse wijk Liendert. Tijdens een vechtpartij en een steekincident zijn vijf mensen gewond geraakt. De politie doet nog onderzoek en heeft inmiddels vier verdachten opgepakt meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's