Hart van Nederland: zwemmer overleden bij recreatieplas in Rhederlaag bij Giesbeek (video)

Hart van Nederland: zwemmer overleden bij recreatieplas in Rhederlaag bij Giesbeek (video)

Saturday 20 July om 10:01

<em>Hart van Nederland</em>: zwemmer overleden bij recreatieplas in Rhederlaag bij Giesbeek (video) In de Lathumse Plas bij het Gelderse Giesbeek is vrijdagavond een zwemmer overleden, meldt de brandweer. De hulpdiensten rukten rond 19.50 uur uit voor een vermist persoon in het water van de recreatieplas. Duikers van de brandweer voerden 'een snelle redding' uit, maar de hulp kwam toch te laat, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Landgoed bij Leusden dicht na aanval wolf: goede zaak of onzin? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Enorme storing Microsoft: grote problemen voor OV, ziekenhuizen en vliegtuigen Bekijk deze video » Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse: ruim 40.000 lopers krijgen felbegeerde kruisje (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

In de Lathumse Plas bij het Gelderse Giesbeek is vrijdagavond een zwemmer overleden, meldt de brandweer. De hulpdiensten rukten rond 19.50 uur uit voor een vermist persoon in het water van de recreatieplas. Duikers van de brandweer voerden 'een snelle redding' uit, maar de hulp kwam toch te laat, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's