Landgoed bij Leusden dicht na aanval wolf: goede zaak of onzin? (Hart van Nederland)

Landgoed bij Leusden dicht na aanval wolf: goede zaak of onzin? (Hart van Nederland)

Landgoed bij Leusden dicht na aanval wolf: goede zaak of onzin? (<em>Hart van Nederland</em>) De wolf is in Nederland en dit dier houdt de gemoederen flink bezig. Helemaal nu een wolf een kind heeft gebeten. Moet het landgoed bij Leusden op slot? Wolven raken gewend aan mensenHet kind had alleen wat schrammen, maar toch is besloten om het landgoed bij Leusden deels op slot te gooien. Hier leeft een wolven met welpen, mogelijk wilden ze met de aanval hun welpen beschermen. De wolven vormen steeds meer een gevaar aangezien ze gewend raken aan mensen. Sommige bewoners vinden het goed om het landgoed af te sluiten voor mensen, een ander vindt het onzin en zegt dat het je eigen verantwoordelijkheid is... Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video) Bekijk deze video » Video: wolf rent door woonwijk Eelde Bekijk deze video » 'Wolf bij Leusden greep dat meisje en beet haar' Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 19 July om 09:34

De wolf is in Nederland en dit dier houdt de gemoederen flink bezig. Helemaal nu een wolf een kind heeft gebeten. Moet het landgoed bij Leusden op slot?

Wolven raken gewend aan mensen
Het kind had alleen wat schrammen, maar toch is besloten om het landgoed bij Leusden deels op slot te gooien. Hier leeft een wolven met welpen, mogelijk wilden ze met de aanval hun welpen beschermen. De wolven vormen steeds meer een gevaar aangezien ze gewend raken aan mensen. Sommige bewoners vinden het goed om het landgoed af te sluiten voor mensen, een ander vindt het onzin en zegt dat het je eigen verantwoordelijkheid is...

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's