Noodweer in Eindhoven laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (Hart van Nederland)

Noodweer in Eindhoven laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (Hart van Nederland)

Noodweer in <em>Eindhoven</em> laat ravage achter: omgewaaide bomen en wateroverlast (<em>Hart van Nederland</em>) Het noodweer dat over Eindhoven en omgeving trok zaterdagavond, liet een enorme ravage achter. Meerdere bomen waaiden om en verschillende straten kwamen blank te staan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: zwemmer overleden bij recreatieplas in Rhederlaag bij Giesbeek (video) Bekijk deze video » Einde van een tijdperk: allerlaatste Groots met een Zachte G-concert Guus Meeuwis (video) Bekijk deze video » ZIEN! Spectaculaire beelden van noodweer in Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 21 July om 09:20

Het noodweer dat over Eindhoven en omgeving trok zaterdagavond, liet een enorme ravage achter. Meerdere bomen waaiden om en verschillende straten kwamen blank te staan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's