The Sketch Artist start 21 juni op NPO 2: bekijk hier de trailer

The Sketch Artist start 21 juni op NPO 2: bekijk hier de trailer

Thursday 20 June om 15:37

Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 kijken naar een nieuwe serie, The Sketch Artist. Dit is een Frans-Canadese misdaadserie die draait om Eve Garance (een rol van Rachel Graton). Eve is een bipolaire vrouw die compositietekeningen maakt om misdaden op te lossen. Persoonlijk wordt ze zwaar getroffen door de verdwijning van haar zoontje, vijf jaar geleden verdween de jonge William spoorloos.

The Sketch Artist is vanaf vrijdag 21 juni wekelijks om 23.15 uur te zien op NPO 2 en te streamen bij NPO Start. Bekijk de trailer van The Sketch Artist in de video hieronder.

<em>The Sketch Artist</em> start 21 juni op NPO 2: bekijk hier de trailer Vanaf vrijdag kun je bij NPO 2 kijken naar een nieuwe serie, The Sketch Artist. Dit is een Frans-Canadese misdaadserie die draait om Eve Garance (een rol van Rachel Graton). Eve is een bipolaire vrouw die compositietekeningen maakt om misdaden op te lossen. Persoonlijk wordt ze zwaar getroffen door de verdwijning van haar zoontje, vijf jaar geleden verdween de jonge William spoorloos. The Sketch Artist is vanaf vrijdag 21 juni wekelijks om 23.15 uur te zien op NPO 2 en te streamen bij NPO Start. Bekijk de trailer van The Sketch Artist in de video hieronder. Meisjes van de Goede Herder start maandag op NPO 2: bekijk de trailer Bekijk deze video » The Spencer Sisters vanaf dinsdag te zien bij Net5: bekijk de trailer Bekijk deze video » Jackson & Malone met Hans Teeuwen vanaf 19 juli bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
The Sketch Artist start 21 juni op NPO 2: bekijk hier de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's