Meisjes van de Goede Herder start maandag op NPO 2: bekijk de trailer

Meisjes van de Goede Herder start maandag op NPO 2: bekijk de trailer

Monday 3 June om 11:36

Vanaf maandag kun je bij NPO 2 kijken naar de indrukwekkende documentaireserie Meisjes van de Goede Herder. Documentairemaker Britta Hosman onderzoekt de geschiedenis van de Goede Herder en sprak met de laatste getuigen. In de vijf tehuizen in Nederland werden van 1860 tot 1978 20.000 meisjes met een moeilijke jeugd opgevangen. Lies Vissers, Joke de Smit en R. Riet vertellen wat ze tijdens hun jeugd hebben meegemaakt met de meedogenloos strenge nonnen, een keiharde waarheid zo blijkt. Ook de paar nog levende zusters en de huidige leiding komen aan het woord.

De documentaireserie Meisjes van de Goede Herder is vanaf maandag 3 juni wekelijks te zien op NPO 2 en te streamen op NPO Start. Bekijk de trailer van Meisjes van de Goede Herder hieronder.

<em>Meisjes van de Goede Herder</em> start maandag op NPO 2: bekijk de trailer Vanaf maandag kun je bij NPO 2 kijken naar de indrukwekkende documentaireserie Meisjes van de Goede Herder. Documentairemaker Britta Hosman onderzoekt de geschiedenis van de Goede Herder en sprak met de laatste getuigen. In de vijf tehuizen in Nederland werden van 1860 tot 1978 20.000 meisjes met een moeilijke jeugd opgevangen. Lies Vissers, Joke de Smit en R. Riet vertellen wat ze tijdens hun jeugd hebben meegemaakt met de meedogenloos strenge nonnen, een keiharde waarheid zo blijkt. Ook de paar nog levende zusters en de huidige leiding komen aan het woord. De documentaireserie Meisjes van de Goede Herder is vanaf maandag 3 juni wekelijks te zien op NPO 2 en te streamen op NPO Start. Bekijk de trailer van Meisjes van de Goede Herder hieronder. Verward: schizofrene Demi kreeg opdracht van stem om ouders iets aan te doen Bekijk deze video » Rob Kemps over Matthijs van Nieuwkerk: 'Waar wachten we op, zweepslagen of gevangenis?' Bekijk deze video » Der Theo met Theo Maassen start 18 mei op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
TV :
Meisjes van de Goede Herder start maandag op NPO 2: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's